2012-08-08 10:13:31• hírek • (x)

Terasszal, éjjel-nappal vár a First Fast Food

A First Fast Food széles választékkal és magyaros ízekkel vár - térj be egy falatra. A gyorsétterem ráadásul már terasszal is vár a nap 24 órájában.

Sokan azt gondolhatják, hogy egy ízletes, ízléses, minőségi gyorsétterem miatt be kell menniük Szatmárnémeti központjába. A Fist Fast Food azonban erre alaposan rácáfol, szerencséseknek érezhetik magukat a Hegyi út (Lucian Blaga) közelében, a 17-es vagy a Kárpátokról elnevezett negyedekben lakók.

A First Fast Food az Unióval és a Lukoil benzinkúttal szemben, az Egészségügyi Pénztár mellett immár 0-24 óra között, éjjel-nappal várja minden kedves vendégét. Ez a program korábban csak a hétvégékre volt érvényes, most viszont a hét minden napján bármikor betérhetsz ide néhány finom falatra.

Szintén újdonság, hogy megnyílt az étterem terasza is. A meleg nyári napokon tehát kiülhetsz a napernyők kellemes árnyékában és ott fogyaszthatod el a jobbnál jobb falatokat.

Mindezeken túl a kínálat is igen csábító. A több, mint egy tucat féle pizza mellett találhatsz szendvicseket, shaormát, kebabot, hamburgert, hot-dogot, saláta-különlegességet. Hétfőtől péntekig a magyar gasztronómia ízeivel kényeztetik vendégeiket a napi menüinkkel. Jellemző, hogy minden adag óriási. Azok pedig, akik nem annyira nagy étkűek, választhatják a kisebb porciót is.

Az étterem egyedi abban a tekintetben - és innen ered a First név is - hogy ételeik nem fagyasztott mirelit alapanyagokból készülnek, hanem saját ízesítésű húsokkal és mártásokkal fűszerezik.

Aki pedig főtt ételre vágyik hétfőtől péntekig 11 órától lehet hozzájutni a heti menühöz, kisebb vagy nagyobb adagokban - amíg a készlet tart. A gyorsétterem a hagyományos magyar és román ízeket helyezi napi menü formájában a vendégek asztalára. Természetesen kis adagokkal is szolgálunk, amíg a készlet tart.

A megszokott üdítők, ásványvizek és sörök mellett a First Fast Food röviditallal is várja vendégeit. Hogy mindenkinek jó étvágya legyen.

Ha te magad nem tudsz elmenni odáig, de sürgősen enned kell valamit, akkor hívd a 0361-424234-es, 0771-094420-as vagy a 0740-422611-es telefonszámokat és házhoz szállítják neked az ételt. Ha 20 lej fölött rendelsz, akkor a házhoz-szállításért nem is kell fizetned.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: